Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
Polityka prywatności
Regulamin
Continue
x
Side panel
WNST
Home
CKO
Pomoc
Pomoc dla studentów
Pomoc dla wykładowców
Narzędzia
Zamów kurs (tylko dla wykładowców)
Badania ankietowe
Logowanie bezpośrednio do Moodle
EduDrive
Deklaracja dostępności
More
English (en)
English (en)
Polski (pl)
Log in
WNST
Home
CKO
Pomoc
Collapse
Expand
Pomoc dla studentów
Pomoc dla wykładowców
Narzędzia
Collapse
Expand
Zamów kurs (tylko dla wykładowców)
Badania ankietowe
Logowanie bezpośrednio do Moodle
EduDrive
Deklaracja dostępności
Course info
Technologia produkcji i ocena jakości żywności 24/25L
Kurs przeznaczony dla studentów II stopnia kierunku chemia
Teacher:
Kuwik Marta
Teacher:
Pawlik Natalia
Teacher:
Pietrasik Ewa
Teacher:
Szpikowska-Sroka Barbara